Videospillet TrackMania 2: Lagoon er både fartsfylt og ekstremt morsomt. Dette er et spill i den kjente spillserien med racerspill kalt TrackMania. Spillet er utviklet av Nadeo og utgitt av Ubisoft, noe som vitner om høy kvalitet på spillet. Dette spillet er perfekt for spillere som elsker fart og spenning, så vel som fantastiske omgivelser takket være den knallgode og ekstremt detaljerte grafikken.

I TrackMania 2: Lagoon får spilleren kjøre raske biler på baner som ikke kan beskrives som noe annet enn absurde, i tropiske og fargerike omgivelser. Glem vanlige bilveier! Her kjører spillerne på veier som minner mer om berg-og-dalbaner der de snor seg gjennom luften i spirallignende formasjoner. Nadeo har her laget et friskt pust av et spill, blant alle de vanlige og litt kjedelige bilspillene.

Like bra som forventet

Spillere som er kjent med TrackMania-serien vet hva de kan forvente av dette spillet. Spillet har for eksempel ikke automatiske/datagenererte motspillere. Dersom spilleren spiller som enspiller, vil konkurrenten være et opptak av spillerens bestetid, samt en bil som demonstrerer hvor raskt du må kjøre for å slå rekorden. Banene i spillet er fulle av utfordringer, og det er ikke snakk om enkel racing – noe som gjør spillet ekstra spennende.

Spilleren kan raskt rote det til for seg selv, og det gjelder å ha tungen rett i munnen for å vinne en gullmedalje. Ofte må deler av banen spilles veldig mange ganger for å få det til, noe som kan føles litt repeterende, men det er verdt det når gullmedaljen vinnes. Bilen som kjøres reagerer presist på spillerens ordre, og spilleren lærer raskt av sine feil.

Varierte og spennende baner

TrackMania 2: Lagoon kan friste med hele 65 nye og varierte bilbaner som spillerne kan spille på. Underlaget bilene kjører på varierer mellom alt fra asfalt, gress, betong, grus og parkett. Bilene har heldigvis meget godt veigrep på de fleste solide overflater, men på sandstranden kan det oppstå utfordringer! Spillet kan også friste med noen av de mest imponerende banene i bilspillenes historie.

Glemt alt om tyngdekraft, i TrackMania 2: Lagoon er det mulig å kjøre både loddrett og opp ned. Deler av bilbanene er utformet som berg-og-dalbaner, og andre sprø formasjoner. Dette gjør at spillet føles annerledes, men morsomt. Grafikken bidrar også til at bilbanene nesten fremstår som ekte og særdeles heftige. Det er rett og slett utrolig moro å kjøre på disse uortodokse banene.